Hvad er MBSR?
MBSR - Mindfulness Baseret Stress Reduktion - er et 8 ugers intensivt program, hvor du arbejder med din evne til bevidst nærvær. Du lærer at være med ”det vanskelige” med venlig opmærksomhed og får dermed både en nøgle til lindring af fysiske og følelsesmæssige smerter, sorg, vrede - og til større glæde, dybde og lethed i dit daglige liv.

Alle har evnen til at være nærværende, men de fleste af os vil have gavn af at styrke ”nærværsmuskelen”. Det gode er, at der er solid videnskabelig dokumentation for, at evnen til at være til stede her og nu kan trænes, og at styrket nærvær øger din psykiske robusthed og mindsker stress. Nogle af gevinsterne ved MBSR-programmet kan vise sig ved, at du får mere energi, øget selvaccept og forståelse af dit indre liv, bedre relationer, bedre koncentration og hukommelse og færre smerter.

Hvem kan deltage?
MBSR-programmet forudsætter blot en ægte motivation til at nærme dig dine ”ømme punkter”, at du dedikerer dig til ugentlige sessions á 2-2,5 times varighed, og at du sætter 45-60 min af til daglige øvelser med bodyscan, enkle blide yogaøvelser, samt siddende og gående meditationer. Du behøver ikke at have erfaring med meditation eller yoga for at deltage.

Holdstørrelse:
Små hold, max 10 deltagere

Pris:
Hele forløbet koster 2200 kr. (1500 kr. for studerende/overførselsindkomst. Hvis du er i en situation, hvor prisen er en hindring, så tag kontakt – der er mulighed for en reduceret pris). 

Sted & Tid:
Kurset holdes i rolige og stemningsfulde lokaler hos Nordic Health House, Hejrevej 30, 3.sal, København Næste MBSR forløb bliver i august september 2022. For yderligere info kontakt lars@copenhagenmindfulness.dk eller ring 2174 9189.

Underviserne:
Lars Møller:
Lars er uddannet MBSR-instruktør fra Aarhus Universitets Center For Mindfulness. Lars´ vej til Mindfulness er gået gennem den indiske musikalske fordybelsestradition, som siden 1990’erne har været en integreret del af hans internationale karriere som jazzsaxofonist, komponist og dirigent. Lars har mange års erfaring som formidler og underviser, blandt andet på Musikkonservatoriet i København.

Annette Wandel:
Annette er uddannet MBSR-instruktør fra Aarhus Universitets Center For Mindfulness . Annette er fysioterapeut og NLP-psykoterapeut og arbejder til dagligt som leder i en NGO. Annette har etableret platformen www.meditationiskoven.dk , hvorfra hun tilbyder kurser om meditation. 

Lars og Annette har begge i mange år praktiseret mindfulness med udgangspunkt i de meditationsretninger, som trækker på en Buddhistisk grundforståelse. Til deres fælles undervisningen i MBSR bringer de også kvaliteter som levet liv, humor og uformel dialog i øjenhøjde.


Kontakt:
lars(at)copenhagenmindfulness.com
(+45) 2174 9189